top of page
Zoeken
  • Dennis Hardes

Maandag 21 januari 2019

Vannacht redelijk goed geslapen. Even wakker gelegen, maar het denken kunnen stoppen en weer verder geslapen. Het is maandag, nieuwe werkweek en hoop te doen de komende dagen. Ben normaal opgestart. Dochter naar de crèche gebracht samen met Jen en nu aan het werk op kantoor. Het is een mix van werken, plannen en mensen inlichten wat er speelt. Zakelijk moet ik ook veel gaan regelen en plannen, want het gaat goed en laten we dan vooral zo houden.


Ik merk dat ik het wel lastig vind om het te vertellen. Tranen komen makkelijk op, maar gaan ook snel weer weg. Jen en ik communiceren met alle hulpmiddelen die er zijn. Net samen lekker een stuk gewandeld. Lekker die vrieskou en dat zonnetje. Ben ook een beetje moe van het nadenken over dingen die ik nog niet kan voorzien. Maak mij wel oprecht zorgen over mijn dochter. Hoop dat ik in aanmerking kom voor een CI en zo ja, el rapido graag. Ik ben mij heel goed bewust van het zware revalidatietraject na de operatie, maar dat lukt wel.

Werken gaat wel redelijk eigenlijk. Bezig zijn is goed. Probeer wel bewust rusttijd te pakken. 20 minuten wandelen en net 20 minuten op een gemakkelijke stoel, pootjes omhoog rustig een boek gelezen. Ga straks op tijd naar huis. Eten koken, boodschappen doen en zorgen dat Jen nog kan eten voor ze naar de BNI training gaat. Straks dus weer alleen met Elle.


Met Elle alleen gaat goed, maar vind het wel lastig. Echt keihard mijn best doen om te begrijp wat ze bedoeld. Kom er nu gelukkig wel uit, maar het maakt onzeker. Nu weer even op de laptop. Even googlen voor morgen hoe dat gaat bij de kno arts en audioloog. En ook gelijk weer gestopt, te gaar nu. Hoop gewoon op een CI, maar het antwoord kan ook negatief zijn. Daar wil ik mij gewoon even niet op voorbereiden. Ik stap er positief in.

Ik ga zo lekker lezen. Brein is er helemaal klaar mee voor vandaag.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page