top of page
Zoeken
  • Dennis Hardes

Maandag 28, Dinsdag 29 januari 2019

Lekker kunnen werken deze 2 dagen. Weekend was lastig, maar heb besloten dat ik genoeg te doen heb qua werk. Merk dat ik overdag ook wat meer energie heb. Prednisolon maakt mij extra moe blijkt. Het niet horen begint een klein beetje te wennen. Bellen met bekenden gaat redelijk goed met die bel app die spraak omzet in tekst zodat ik lezen wat iemand zegt. Het is soms lastig te interpreteren wat iemand bedoel als er opeens woorden als ‘martelen’, ‘porno’ of ‘Bruce Willis’ in beeld verschijnen maar dan moet ik in zinsverband maar de 'klinkt als' gokken.


Ik heb een aantal klanten gemaild over mijn nieuwe hoorsituatie is en dat ik bij afspraken een schrijftolk mee ga nemen. Respons is begripvol. Vandaag ook een eerste zakelijk gesprek gehad 1 op 1 en dan met de Ava app en liplezen. Dat ging goed gelukkig.

Gezien het weekend zonder perspectief ben ik maandag actief informatie in gaan winnen. Heb ‘s ochtends eerst het CI team gemaild. Na een halve dag nog geen reactie en heb toen het ziekenhuis gemaild of de verwijzing naar het CI team was gedaan. Kreeg snel hun antwoord dat het dezelfde dag nog was gedaan bij het CI team. Dat gaat in ieder geval goed. Dinsdag mailde het CI team eindelijk. Verwijzing was ontvangen, vragenlijst voor intake krijg ik woensdag binnen en moet ik a.s.a.p. retourneren en de eerste afspraak staat 4 maart.


4 maart???


Ik mis een beetje het ‘spoed’ gedeelte hierin.


Goed, blijkbaar kennen zij mijn situatie nog niet goed genoeg? Ik weet dat dit soort afspraken vaak lastig plannen is omdat het een combi afspraak is met audioloog en arts. Dat willen ze op elkaar aan laten sluiten. Maar gezien ik donderdag al een hoortest heb staan bij Kentalis waar het CI team mee samenwerkt (zoals ik begrijp) heb ik voorgesteld om die test te gebruiken. Misschien dat ik dan eerder bij de arts terecht kan.

Ik weet dat ik niet gelijk volgende week op de operatietafel lig, maar zou het echt vervelend vinden als het voortraject maanden gaat duren. Wil gewoon horen. En wil ook snel weten als ik mogelijk niet voor een CI in aanmerking kom.


Ben blij dat ik nu iets kan doen. Niets kunnen doen is echt heel vervelend. Ik ga ook gewoon goed op actie. En hoe moeilijker het is hoe beter ik ga handelen. Soort beroepsdeformatie. Heb deadlines nodig ;-)


Merk dat het mijn humeur ten goede komt. Baal nog steeds, geluid is nog steeds afschuwelijk… en humeur daalt nu weer. Opnoemen wat k u t is werkt blijkbaar niet.


Het kan zijn dat ik toch nieuwe oorstukjes nodig heb. Als het geluid blijft resoneren dan wordt het minder als ik mijn oorstukjes een beetje aandruk. Weet dat met mijn versterking het cruciaal is dat de oorstukjes echt goed afsluiten en aangezien ze alweer 2,5 jaar oud zijn kan het tijd zijn voor nieuwe. Lab Formaat here I come. Echt fantastisch maatwerk daar.

Nu keihard aan de alcoholvrije Radler en daarna het mandje in. Morgen weer een drukke dag.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page