top of page
Zoeken
  • Dennis Hardes

Vrijdag 1 februari 2019

Bijgewerkt op: 9 feb. 2019

Vandaag ultra vroeg opgestaan want ga weer naar mijn BNI chapter na 2 weken mentaal bijkomen. Het sneeuwt flink dus lekker bijtijds de deur uit. Deze week en volgende week hebben we de meeting op een vervangende locatie. Leuke plek, Theater Branoul in Den Haag. Den Haag is echt prachtig in de sneeuw. Schrijftolk Margot was er bij en het ging prima. Ben nu wel volledig afhankelijk van de techniek en een internet verbinding voor de Ava app. En juist die werkte niet echt lekker. Ah well, het was te doen en prettig om er weer te zijn en iedereen te zien.


Daarna door naar Formaat in Haarlem voor nieuwe oorstukjes. Ze hebben nieuwe afdrukken gemaakt en ik krijg binnen 2 weken nieuwe oorstukjes. Ben benieuwd. Zou mooi zijn als het galmen in mijn oren daarna wat minder is. Op drukke locaties is het erg lastig omdat er het teveel aan geluid constant blijft rondzingen. Niet te doen en kan dan beter mijn hoortoestellen uitzetten. Nadeel is dat ik dan mijn eigen stem helemaal niet meer hoor en het lastig is om te bepalen hoe hard ik moet praten. Hoor mijzelf ook gewoon graag praten… pure proza (ahum).


In de middag had ik een zakelijk bespreking en werkte vandaag met een nieuwe schrijftolk. Het was een dynamische meeting met 4 personen, maar het ging vrij natuurlijk. Het begint een beetje te wennen dat ik op gehoor echt niks meekrijg en met spraakafzien en lezen het moet doen. Blij dat dit wat natuurlijker wordt. Ben wel echt gesloopt na zo een gesprek.


Vandaag dan toch nog de formulieren gekregen van het CI team. Even doorgebladerd en ik ga een extra motivatie schrijven. Vragen zijn vooral gericht op een soort logische keuze (normale ontstaanssituatie), maar plotsdoof is niet echt een logische keuze of normale situatie. Brief met afspraken zit er ook bij. 4 maart hoortest en gesprekje met de arts. Dus 7 weken na mijn gehoor verlies een gesprekje. In mis de onderzoeken een beetje in het geheel. Heb inmiddels ook al 2 hoortesten gehad. Beide erg kort, beide de zelfde uitslag. Laten we die dan gebruiken. Zoals je leest wordt ik 'wat' opstandig van dit soort traagheid. Heb dus net gelijk de brief erbij getypt en van het weekend ga ik alles invullen, scannen en mailen. Maandag ook met de post opsturen en dan dinsdag nabellen. De audioloog van Kentalis gaat ook bellen en zal hem maandag ook mailen of hij dat dinsdag kan doen. De receptie van het CI team mailde mij trouwens dinsdag dat ze het 'vandaag op de post had gedaan' . Brief was afgestempeld op donderdag met als code '24 uurs'. Tsja.


Goed, lange dag zo en ben moe. Nu keihard aan de Radler 0% en lekker slapen zo.

Afdrukken maken van mijn oren voor de nieuwe oorstukjes. Ga weer helemaal zwart.

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page