top of page
Zoeken
  • Dennis Hardes

Zaterdag 26 januari 2019

Bijgewerkt op: 30 jan. 2019

Het niet horen valt mij zwaar vandaag. Mis de normale momenten waarbij ik iets kan volgen zonder absurd veel moeite te doen. Mis ook enorm het perspectief. Heb inmiddels alles wel gegoogled en dat ook meerdere keren. Hoe een CI procedure gaat, revalidatie, welke CI’s er zijn, voordelen, nadelen, ervaringen, etc etc etc etc. Handig natuurlijk, maar er is nog helemaal niets in werking gezet. Dat aanmelden met spoed bij het CI team in Leiden klonk mooi maar heb nog niets gehoord en weet niet eens zeker of het al gedaan is. Er staan geen onderzoeken gepland. Geen testen. Niets. Kan mij dus helemaal nergens op richten. Zit nu al 12 dagen zonder gehoor en vraag mij ernstig af hoe ik dit weken, maanden vol moet houden. Het zal er wel op neerkomen dat ik er maandag zelf achteraan moet gaan. Het toeval wil dat ik voor komende donderdag een afspraak heb staan met Kentalis. Had voor mijn plotselinge verlies al behoefte aan meer soloapparatuur en zou met Kentalis gaan kijken wat de opties zijn. Ik ga ze maandag maar mailen met mijn nieuwe situatie. Heb behoefte aan een betere afstelling van mijn hoortoestellen, maar heb ook gewoon advies nodig in wat ik nu kan doen. Het toeval wil dat Kentalis samenwerkt met het CI team van het LUMC dus misschien dat dit nog handig te combineren is.


Vanochtend ben ik maar gaan sporten. Geen zin, geen puf, maar weet dat als ik er ben het altijd wel lekker is. Het was een vrij korte sessie maar op zich wel ok. Nu is Jen sporten en zit ik alleen met Elle. Wordt gek van de herrie. Bijna alles klinkt zo afschuwelijk. Als gekrijs, gekras, kan het niet anders omschrijven dan dat.


Het wil niet echt vandaag. Ben net met Elle en Jen naar een peuterfestival geweest. Grappig op zich. Elle heeft zich vermaakt. Ik heb het lang volgehouden, maar ben op gegeven moment maar gaan wandelen. Hoortoestellen uit en even weg uit de herrie. Kan het geluid vandaag niet verwerken op de een of andere manier. Weet ook zeker dat ik moet gaan experimenteren met de afstellingen van mijn hoortoestellen, maar geen idee wat. Van bijna niets is het lastig om iets meer te maken. Verwacht er in die zin ook niet al te veel van. Wat echt niet helpt is dat het geluid door blijft galmen in mijn gehoorgang. Ik moet dan mijn oren klaren om het te stoppen. Dat is A niet lekker voor je oren om de hele dag te doen, B het irriteert omdat het binnenkomt als druk gepraat terwijl het niets is. Maakt mij de hele tijd alert terwijl het niet nodig is.


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page