top of page
Zoeken
  • Dennis Hardes

Zondag 27 januari 2019

Bijgewerkt op: 30 jan. 2019

First thing morgen, het CI team Leiden contacten. Vind het echt frustrerend dat ik niets weet nu en dat er niks loopt qua oplossingen en onderzoeken. Wordt redelijk gek van mijn hoortoestellen. Op links kan ik nog steeds geen geluid hebben. Doet pijn en voelt rot. Lijkt mij geen goed teken overigens. Rechts lukt wel, maar het is zo afschuwelijk geluid. Een rustige stem gaat nog, niet dat ik het echt versta, maar het klinkt behapbaar. Elk harder geluid klinkt zo schel, lelijk. Niet te harden en moet grote delen van de dag mijn hoortoestellen helemaal uit zetten. Dan ben ik dus echt volledig doof. Vreemde gewaarwording als ik buiten loop. Dan loop ik hier in het winkelcentrum, mega druk, maar volkomen stil. Enerzijds lekker, omdat ik even af ben van die herrie, anderzijds voelt het heel leeg. Misschien dat eenzaam een beter woord is.


Ik probeer wel gewoon de normale dingen te doen. Ben vanochtend bij mijn moeder geweest, boodschappen, koken, etc. Goed, morgen weer werken. Prettig, want dan heb ik een goede vulling van de dag. Hopelijk krijg ik morgen wat meer duidelijkheid over afspraken en onderzoeken.


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page